onze realisaties

Dankzij Premium Technics waren de sanitaire voorzieningen tot in de puntjes in orde en zorgden ze er mee voor dat de KoppenHerberg beloond werd met 5 sterren door Toerisme Vlaanderen. 

Voor ons bedrijvencentrum Office 37 konden we rekenen op het vakmanschap van de mannen van Premium Technics voor verschillende expertises. Samenwerken met Premium Technics getuigt van professionaliteit en kwaliteit, een strakke planning en een propere afwerking. Het is een echte aanrader om het hen in zee te gaan!
SP, Office Manager & Marketing Officer, Office 37

"Voor beide projecten konden we rekenen op het vakmanschap van Premium Technics.  Een team vol aangename werkkrachten die bovendien ook nog eens topprestaties leveren.  Een samenwerking die voor herhaling vatbaar is!  
GDW, Anacon BV "

"Voor ons residentieel project ‘The Mood’ in Boom, schakelden we Premium Technics in voor de uitvoering van alle sanitaire installaties. De samenwerking verliep vlot, er werd telkens duidelijk gecommuniceerd en problemen die zich voordeden werden snel opgelost. Nick en Salvatore getuigen van een piekfijne planning die zo stipt mogelijk wordt nageleefd."
SP, Junior Project Manager, Aura Estates

Ga in gesprek

Contacteer ons