Afwerking B&B - Vlaamse Ardennen - Veldeman DB

Voor de vakantiewoning in de Vlaamse Ardennen, op de flank van de KoppenHerberg, waren ze op zoek naar mooie en kwalitatieve sanitaire ruimtes. Die ook betaalbaar waren rekening houdende met de grote investeringen die ze reeds hadden gemaakt.

De eisen lagen dus vrij hoog: ze wouden tegelijk het nodige comfort bieden aan de gasten, een moderne maar toch warme sfeer creëren en, niet onbelangrijk, onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen hebben die tegen een stootje kunnen.

Aangezien ze zich voornamelijk richten op grote groepen van 10 tot 15 personen waren dit basisvereisten. Soms komen er meerdere groepen per week waardoor het snelle poetsen en hygiënisch onderhoud essentieel zijn.

De gasten zijn voornamelijk sportieve groepen van wandelaars en fietsers én grote gezinnen / families van verschillende generaties. Mensen die dus op zoek zijn naar een ontspannen verblijf met alle huiselijke comfort. Het beiden van voldoende sanitair in veilige en mooie omstandigheden moeten een vanzelfsprekendheid zijn voor deze groepen. Daarenboven wouden ze ook de meerwaarde zijn op vlak van toegankelijkheid: een rolstoel toegankelijke douche, wastafel en toilet voor mensen die minder tot niet mobiel zijn.

En last but not least, het oog wou ook wat. De vele sanitaire ruimtes moesten naadloos aansluiten bij het totaalconcept: een gezellige, strakke en natuurlijke uitstraling.

Op al deze vragen bood Premium Technics het antwoord. De sanitaire voorzieningen die tot in de puntjes in orde zijn zorgden ervoor dat de KoppenHerberg beloond werd met 5 sterren door Toerisme Vlaanderen.

KoppenHerberg, verblijf in het hart van de Vlaamse Ardennen. www.koppenherberg.be

No items found.

BESPREEK SAMEN MET ONS JOUW PROJECT

CONTACTEER ONS