RENOVATIE / BOUW VAN UW WONING

Premium Techinics heeft een team van professionals met ervaring in het installeren van systemen voor centrale verwarming en HVAC, zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovaties. We kunnen u begeleiden bij elke stap van het proces, van de installatie tot het onderhoud van uw verwarmings- en ventilatiesystemen.

We streven naar duurzaamheid en energie-efficiëntie en adviseren u daarom graag over het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zoals warmtepompen en zonneboilers, om uw energieverbruik te verminderen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarnaast houden we rekening met de geldende energienormen en zorgen we voor een goede ventilatie in uw woning, wat essentieel is voor een gezond binnenklimaat.

Ook op het gebied van badkamerrenovaties kunnen wij u van dienst zijn. We kunnen u helpen bij het ontwerp en de installatie van een nieuwe badkamer, waarbij we rekening houden met uw wensen en behoeftes.

Nazorg - onderhoudswerken

Het is verplicht om uw gasinstallatie tweejaarlijks te laten onderhouden. Dit is een belangrijke maatregel om de veiligheid van uw installatie te waarborgen en mogelijke problemen vroegtijdig te detecteren. Het onderhoud van een warmtepomp is daarentegen niet verplicht, maar het wordt wel sterk aanbevolen.

Regelmatig onderhoud kan de efficiëntie van uw verwarmingsinstallatie verbeteren en de levensduur ervan verlengen. Bovendien kan het voorkomen van kleine problemen tijdens het onderhoud ervoor zorgen dat er grotere en kostbaardere reparaties in de toekomst vermeden worden.

Indien u graag een onderhoud wilt laten uitvoeren door één van onze techniekers, kunt u dit aanvragen door het invullen van het contactformulier op onze website. Zorg ervoor dat u alle relevante informatie vermeldt, inclusief het eventuele probleem met uw ketel. Na ontvangst van uw contactformulier zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te plannen.

Op onze website kunt u ook informatie vinden over onze prijzen en voorwaarden. We streven ernaar om transparant te zijn over onze tarieven, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten.

BESPREEK SAMEN MET ONS JOUW PROJECT

CONTACTEER ONS

Nieuws

No items found.