Renovatie woning - Buggenhout - Van Hamme-De Groote

Dit project ging om een totaalrenovatie van een woning te Buggenhout. Onder totaalrenovatie valt installatie van een warmtepomp voor vloerverwarming, het aanleggen van de vloerverwarming, alle voorzieningen omtrent ventilatie en ook een renovatie van twee badkamers.

Met betrekking tot de vloerverwarming, installeerden we een lucht-water warmtepomp Vitocal 222-S. Dit is een voordelige energiecentrale bij nieuwbouw van eengezinswoningen. Door het inbouwen van een optionele warmtedebietteller komt de aankoop van deze warmtepomp in aanmerking voor overheidssubsidies. De Vitocal 222-S kan naar keuze als zuiver verwarmingssysteem worden gebruikt ofwel als verwarming en koeling. Deze split-unit warmtepomp bevat een geïntegreerde boiler met een inhoud van 170 liter.

Bovendien was er ook vraag naar een totaalrenovatie van twee badkamers, zowel op het gelijkvloers als de eerste verdieping. De badkamer op het gelijkvloers, getuigde nog van een erg antieke look met tegels en een ligbad. Deze ruimte werd omgetoverd tot een hedendaagse, trendy douchekamer met marmerlook.

De badkamer op het gelijkvloers had ook een klassieke uitstraling, maar werd nu omgetoverd tot een gezellige badkamer waarin al je dromen uitkomen. Deze badkamerrealisaties werden mede mogelijk gemaakt door Premium Technics die alle sanitaire installaties mocht voorzien.

No items found.

BESPREEK SAMEN MET ONS JOUW PROJECT

CONTACTEER ONS