Badkamerrenovatie - Familie Wauters - Buggenhout

Al enkele jaren kon ons gezin niet meer genieten van een ontspannend bad of een verkwikkende douche. De badkamer was hopeloos verouderd, het sanitair was slecht aangesloten en we hadden geregeld geurproblemen. We klopten aan bij Premium Technics voor een totale badkamerrenovatie. En daar zijn we erg blij om! 

 

Vanaf het begin dachten ze mee over de beste inrichting om onze badkamer zowel comfortabel als praktisch te maken. Hoe het er zou uitzien? Dat zagen we al voor de start van de werken door mooi uitgewerkte 3D-visualisaties. Tijdens de werken nam Premium Technics een coördinerende rol aan, met een planning die goed werd opgevolgd. Iedereen was steeds bereikbaar voor vragen of opmerkingen. De techniekers bij Premium Technics zijn echte vakmannen die hun expertise graag gebruiken om het beste resultaat neer te zetten. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en proper! Iets wat Premium Technics ook nastreeft in de partners waarmee ze samenwerken.

 

Die combinatie leidde tot een mooi resultaat: alle leidingen werden gelegd zoals het hoort, het geurprobleem werd definitief opgelost en onze badkamer kreeg een volledige make-over. Voortaan staan we 's ochtends met plezier op om een douche te nemen of onze tanden te poetsen!

Extra foto's

No items found.

Vraag een offerte aan

Contacteer ons