Bekwame handen in elkaar
 

Premium Technics in een gezamenlijk project van twee jonge professionals:

-  administratieve duizendpoot Nick De Meester
-  technisch talent Salvatore Minni

Samen hebben ze een passie voor het leveren van goed werk. Uw verwarmingsinstallatie die veilig en betrouwbaar snort, de badkamer waar u jarenlang onbezorgd geniet, het ventilatiesysteem dat onhoorbaar bijdraagt aan uw gezondheid, etc. Dit alles krijgen ze voor elkaar door elk hun sterke punten uit te spelen. 

 

Piekfijne planning
 

Bouwen of verbouwen is weten waar u begint, maar vooral waar u uitkomt. Bij Premium Technics komt u nooit voor verrassingen te staan. U krijgt een offerte die helder, gedetailleerd én volledig is.

Bovendien staat de timing van uw project als een huis. Nick waakt over de stipte uitvoering van de planning en de naleving van alle afspraken. Kortom: hij is het aanspreekpunt voor al uw vragen. 

 

Uitmuntende uitvoering 
 

Salvatore is een vakman in hart en nieren omringd door collega's die net zo deskundig zijn. Samen garanderen ze installaties die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Bovendien gebruikt Premium Technics uitsluitend topmerken. En ja, dat geldt zelfs voor de aansluitstukken. Zo geniet u tientallen jaren van onbezorgd wooncomfort.

 

Ervaring zat
 

Wilt u al particulier uw woning laten afwerken? Bent u als ontwikkelaar op zoek naar een partner in gewapend beton? Nick en Salvatore brachten al een waaier aan projecten tot een goed einde: van particuliere renovaties tot appartementsbouw en bedrijfsinstallaties. 

 

 

Verklaring over cookies