On time & on price

geen verrassingen

Wanneer u met ons in zee gaat, weet u waar u aan begint. We overlopen alles samen tot in de details waarna u van ons een gedetailleerde offerte kan verwachten. We werken volgens het motto ‘on time & on price’ wat inhoudt dat u bij ons voor geen verrassingen zal komen te staan. Er wordt niet afgeweken van de overeengekomen prijs voor de gekozen elementen en het proces verloopt volgens een exacte planning.

hoe maken wij het verschil?

De uitstekende coördinatie binnen het team zorgt voor een goede organisatie. Een tot in de puntjes verzorgde administratie maakt dat alles vlot gecommuniceerd wordt. Er wordt gewerkt aan de hand van tablets waarbij elke wijziging onmiddellijk zichtbaar is voor het team op de werf. Hierdoor kunnen er op de werf makkelijk de meest recente bestanden teruggevonden kunnen worden zoals leidingplannen, technische fiches, etc.
Bovendien maken we het verschil door onze piekfijne planning. Niemand houdt van vertragingen en wij komen graag onze beloftes na. We plannen alles bijgevolg correct in en wanneer er onverwachtse hindernissen opduiken worden deze zo snel mogelijk opgelost.