Rioolinspectie op maat

 

De camera-inspecties worden uitgevoerd aan de hand van de RIDGID SeeSnake Max rM200a. Met deze rioolcamera kunnen we de binnenkant van alle buizen en leidingen met een diameter van 40 tot 200mm nauwkeurig inspecteren. De camera is namelijk verbonden aan een lange, flexibele buis die diep in de leiding kan gaan en waarmee alle mankementen zichtbaar worden. Op deze manier kunnen we het probleem situeren en illustreren aan de hand van foto- en videobeelden.

Aangezien niet elke klant te kampen heeft met dezelfde problemen, zullen wij een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.
Na goedkeuring van de offerte, kunnen we van start gaan met de gedetailleerde inspectie van uw buizen en/of leidingen.

 

Voor welke diensten kan u nog op ons rekenen?

Onderhoud

Problemen met riolerings- en afvoerleidingen kunnen vermeden worden aan de hand van een periodiek onderhoud.
De camera-inspectie maakt deel uit van het totaalonderhoud van uw leidingen.
Deze optie is voornamelijk interessant voor particulieren.

In geval van bedrijven, kan een regelmatige opvolging van uw leidingen voorkomen dat de bedrijfsvoering in gevaar komt.
Denk maar aan de sanitaire installaties van een horecazaak.
In dit geval is het enorm ongunstig indien je te maken hebt met verstoppingen of lekkages. 

Rapportage

Indien u dit wenst, kunnen wij een uitgebreide rapportage van de camera-inspectie opmaken. Binnen deze rapportage noteren wij al onze bevindingen en worden alle opnames van foto- en videobeelden verwerkt opdat u zich een duidelijker beeld kan vormen van de situatie. Deze foto- en videobeelden kan u ook digitaal verkrijgen. Deze rapportage kan voornamelijk interessant zijn met het oog op verzekeringskwesties aangezien verzekeringsmaatschappijen visueel materiaal vereisen bij dergelijke problemen. Wel moet u in gedachten houden dat verzekeringsmaatschappijen in de meeste gevallen niet tussenkomen in de kostprijs van de camera-inspectie, maar enkel in die van de herstellingswerken aan de riool- en/of afvoerleidingen. 

Verklaring over cookies